9 december 2021 20:00 - 21:30

NVvMT & Lectoraat Muziektherapie Zoom Meeting

In de toekomst komen er posities vrij als junior onderzoeker in samenwerking met het Lectoraat Muziektherapie, bij voorkeur op basis van onderzoeksvoorstellen die geïnitieerd worden door het muziektherapeutisch werkveld. Zodoende organiseren we op donderdag 9 december van 20.00u tot 21.30u een NVvMT & Lectoraat Muziektherapie Zoom bijeenkomst voor een klein gezelschap. 

Lector Dr. Artur Jaschke zal samen met het NVvMT bestuur en de NVvMT werkveldgroepen het gesprek voeren met NVvMT-leden die vanuit het werkveld wensen m.b.t. wetenschappelijk onderzoek willen bespreken.

Graag nodigen we tien geïnteresseerde muziektherapeuten uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst waarin we onderzoeksvoorstellen vanuit het werkveld bespreken. Er zijn tien plekken om deel te nemen aan deze Zoom-bijeenkomst. Aanmelden kan door in max. 1 alinea of half A4 je onderzoeksvoorstel en motivatie te beschrijven en uiterlijk 15 november te mailen aan secretaris@nvvmt.nl. Het NVvMT-bestuur maakt vooraf een selectie van de aanmeldingen en onderzoeksvoorstellen.

We zien de reacties graag tegemoet!