16 september 2022

Training Zing en Groei (dag 2)

Wat: Training Zing en Groei: een muziektherapeutische methode voor ouders en kinderen van 0 tot 5 jaar

Wanneer: Tweedaagse training: vrijdag 3 juni 2022 en vrijdag 16 september 2022

Waar: Sherpa, Zandheuvelweg 4, 3744 MN in Baarn

Kosten: €200,- p.p.

Geaccrediteerd met 20 punten door het Register Vaktherapie.

 

TRAINING ZING EN GROEI

Zing en Groei is een muziektherapeutische methode voor ouders met kinderen van 0 tot en met 5 jaar. Doel is het verbeteren van de interactie en de hechting tussen ouder en kind.

VOOR WIE IS HET BESTEMD

De training is bestemd voor enthousiaste, (geregistreerde) muziektherapeuten die de methode willen leren toepassen. Vanwege het praktijkgedeelte met opdrachten vragen wij om een werkplek waar het geleerde meteen in de praktijk gebracht kan worden.

INHOUD VAN DE TRAINING

De inhoud van de training 'Zing en Groei' is praktijkgericht met theoretische achtergronden en wordt gegeven in twee, niet aaneengesloten, dagen zodat er in de tussentijd geoefend en aan een thuisopdracht gewerkt kan worden. De training wordt gegeven door Joanne Lantink, Jules van der Staaij en Margré van Gestel. Na het volgen van beide dagen ontvang je een certificaat. De training is door het Register Vaktherapie geaccrediteerd met 20 punten.

AANMELDPROCEDURE:

Enthousiast geworden en wil je je aanmelden? Stuur dan een email naar training@zingengroei.nl

Zodra de inschrijving definitief is en de betaling ontvangen, ontvang je een inlogcode waarmee je toegang krijgt tot het studiemateriaal.